Hotelvideók | Szállodafoglalás | Csoport foglalás | Turistakalauz - Budapest
| Hoteli Budimpešta | Hoteluri Budapesta | Hotell | Unterkunft | Budapest alberghi | English 
Hotely | Hotell Budapest | Budapeszt Hotele | Hoteles | Hotels in Boedapest | Szállodák | Hôtels 

Pannonhalmi Bencés Főapátság

Pannonhalmi Bencés Főapátság
Pannonhalma Győr-Sopron megyében található, Győrtől déli irányban mintegy 17 km-re. Korábbi neve Győrszentmárton volt. A Főapátság mellett a város történelmi nevezetessége a Millenniumi emlékmű, a Boldogasszony- kápolna, az arborétum, a kilátó és a parkerdő. A város vonzó turisztikai célpont, valamint kulturális és egyházi szempontból is jelentős település.
A Pannonhalmi Bencés Főapátság 1996 óta része a Világörökségnek. Géza fejedelem alapította 966-ban. A román stílusú altemplom és keringő, valamint a gótikus bazilika, amely barokk és klasszicista elemekkel bővült az évszázadok során, a Szent Márton-hegyen épült fel. Csoportos idegenvezetéssel tekinthető meg. Könyvtárterme számos könyvritkaságot őriz. A könyvtár előterében helytörténeti-régészeti kiállítás tekinthető meg. A monostorban művészeti és tudományos gyűjtemények találhatók: metszettár, numizmatikai gyűjtemény, kincstár és régiségtár.
A Pannonhalmi Bencés Főapátság közelében lévő szállodák listája
Város: Töltéstava

Land Plan Hotel & Restaurant

Land Plan Hotel & Restaurant , Töltéstava A Land-Plan Hotel Győrhöz közel, 8 km-re, az M1-es autópálya székesfehérvári lehajtója közvetlen közelében helyezkedik el. Legyen szó kikapcsolódásról, pár napos üzleti útról vagy átutazásról, mindenkit szívesen várnak egy forgalmas út mellett, mégis nyugodt környezetben. 0.2 km (0.1 mi) a városközponttól.
Pannonhalmi Bencés Főapátság - 6.9 km
Kétágyas szobák éjszakánként már 42.75 Eurótól
(kb. 14601 Ft) / szoba!
12 értékelés alapján
8.95 / 10 8.95
További információk a szállodáról és foglalásról: Land Plan Hotel & Restaurant
konferenciaterem parkoló háziállat bevihető étterem / kávézó szobaszervíz szauna Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes), Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes) Internet (ingyenes) légkondicionálás, klímaberendezés
Város: Gyôr

ETO Park Hotel**** Superior Business & Stadium Négy csillagos hotel

Külső kép, ETO Park Hotel**** Superior Business & Stadium, Gyôr Az ETO Park Hotel**** Superior Business & Stadium multifunkciós központ részeként közvetlenül az ETO Park Élményközpont szomszédságában helyezkedik el, csupán néhány percnyire a városközponttól és a Győri Ipari Parktól. Az ETO Park Hotel**** Superior Business & Stadium tökéletes választás üzleti utazók, sportcsapatok és szabadidős csoportok számára, illetve rendezvények lebonyolítására egyaránt. 2.3 km (1.5 mi) a városközponttól.
Pannonhalmi Bencés Főapátság - 15 km
Kétágyas szobák éjszakánként már 108.04 Eurótól
(kb. 36901 Ft) / szoba!
42 értékelés alapján
8.92 / 10 8.92
További információk a szállodáról és foglalásról: ETO Park Hotel**** Superior Business & Stadium
konferenciaterem Fitnessz center Internet használat a szálloda számítógépén (ingyenes), Vezetékes Internet a szobában (ingyenes), Internet (ingyenes) parkoló háziállat bevihető étterem / kávézó szobaszervíz szauna Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes), Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes) légkondicionálás, klímaberendezés
Város: Gyôr

Hotel Famulus Négy csillagos hotel

Épület este - Hotel Famulus A Hotel Famulus Győr történelmi belvárosának szomszédságában, az új városrészben található Árkád Bevásárlóközpont mellett épült fel. 2007 szeptemberétől várja vendégeit kényelmes szobákkal, parkolóval, étteremmel, fitness- és szaunázási lehetőséggel, valamint szolgáltatások széles tárházával. 1.1 km (0.7 mi) a városközponttól.
Pannonhalmi Bencés Főapátság - 15.5 km
Kétágyas szobák éjszakánként már 75 Eurótól
(kb. 25616 Ft) / szoba!
67 értékelés alapján
8.56 / 10 8.56
További információk a szállodáról és foglalásról: Hotel Famulus
konferenciaterem Fitnessz center Internet használat a szálloda számítógépén (ingyenes), Vezetékes Internet a szobában (ingyenes), Internet (ingyenes) parkoló étterem / kávézó szobaszervíz Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes), Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes) légkondicionálás, klímaberendezés
Város: Gyôr

Hotel Kálvária Négy csillagos hotel

A barokk belvároshoz közel, jól megközelíthető helyen található a családias Hotel Kálvária. 0.8 km (0.5 mi) a városközponttól.
Pannonhalmi Bencés Főapátság - 15.5 km
Kétágyas szobák éjszakánként már 72 Eurótól
(kb. 24592 Ft) / szoba!
67 értékelés alapján
8.81 / 10 8.81
További információk a szállodáról és foglalásról: Hotel Kálvária
konferenciaterem Fitnessz center Internet használat a szálloda számítógépén (ingyenes), Vezetékes Internet a szobában (ingyenes), Internet (ingyenes) pezsgőfürdő masszázs parkoló háziállat bevihető étterem / kávézó szobaszervíz szauna Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes), Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes) légkondicionálás, klímaberendezés
Város: Gyôr

Hotel Rába Három csillagos hotel

Hotel Rába, Gyôr Győr a találkozások városa: a négy folyó torkolatánál fekvő településen egymást érik a kulturális programok, és randevút adnak egymásnak a különböző történelmi korok. A rengeteg látványosság közül is kiemelkedik a gyönyörűen rekonstruált barokk belváros. Itt magasodik a Danubius Hotel Rába évszázados épülete, amely központi elhelyezkedése révén remek kiindulópont a város műemlékeinek, látnivalóinak felfedezéséhez. Ha szeretne feltöltődni, a hotelben fitness teremmel, wellness masszázsokkal és szaunával várjuk, de a Rába Quelle Gyógy-, Élmény- és Termálfürdő is csupán pár percnyi sétára van a szállodától. Ha pedig kellemesen elfáradt a mozgásban vagy a város felfedezésében, levezetésképpen kóstolja meg különleges belga söreinket: a Belga Étterem és Sörözőben több mint 15 fajtából válogathat. 0.1 km a városközponttól.
Pannonhalmi Bencés Főapátság - 15.8 km
Kétágyas szobák éjszakánként már 54.14 Eurótól
(kb. 18492 Ft) / szoba!
További információk a szállodáról és foglalásról: Hotel Rába
konferenciaterem Fitnessz center masszázs parkoló háziállat bevihető szauna Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes), Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes) Internet (ingyenes) légkondicionálás, klímaberendezés
Város: Gyôr

Golden Ball Club Hotel

Golden Ball Club Hotel, Gyôr Győr egyik legkeresettebb vendéglátó és szabadidőközpontja a Golden Ball Club Hotel, amely a történelmi belváros szomszédságában, a sétálóutcától 200 méterre található. 0.6 km (0.3 mi) a városközponttól.
Pannonhalmi Bencés Főapátság - 16 km
51 értékelés alapján
8.44 / 10 8.44
További információk a szállodáról és foglalásról: Golden Ball Club Hotel
Fitnessz center pezsgőfürdő parkoló étterem / kávézó szobaszervíz szauna fedett úszómedence Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes), Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes) Internet (ingyenes)
Város: Gyôr

Barokk Hotel Promenád Négy csillagos hotel

Barokk Hotel Promenád,  - Gyôr A modern, 2013 áprilisában nyitó Barokk Hotel Promenád Győr belvárosában található. A tematikus berendezésű design hotel a város számos látványosságának közvetlen közelében helyezkedik el, kellemes pihenést biztosítva az ide utazók számára. 0.5 km (0.3 mi) a városközponttól.
Pannonhalmi Bencés Főapátság - 16.2 km
Kétágyas szobák éjszakánként már 70 Eurótól
(kb. 23909 Ft) / szoba!
További információk a szállodáról és foglalásról: Barokk Hotel Promenád
szobaszervíz Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes), Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes) Internet (ingyenes) légkondicionálás, klímaberendezés
Város: Gyôr

Hotel Konferencia

Épület Győr egyik legimpozánsabb szállodája, a Hotel Konferencia a négy folyó városának szívében - a gyönyörű Káptalandombon, a Székesegyház és a Püspökvár szomszédságában - a város egyik legszebb terén emelkedik ki az őt körülölelő évszázados épületek közül. 0.5 km (0.3 mi) a városközponttól.
Pannonhalmi Bencés Főapátság - 16.2 km
Kétágyas szobák éjszakánként már 57.09 Eurótól
(kb. 19499 Ft) / szoba!
61 értékelés alapján
8.65 / 10 8.65
További információk a szállodáról és foglalásról: Hotel Konferencia
konferenciaterem parkoló háziállat bevihető étterem / kávézó szobaszervíz Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes), Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes) Internet (ingyenes) légkondicionálásBudapesti szállodák | Olcsó szállás Budapesten | 3 csillagos szállodák Budapesten | 4 csillagos szállodák Budapesten | 5 csillagos szállodák Budapesten