Boedapest Hotel Booking

::

Wellness hotels

Veel steden in Hongarije zijn wereldberoemd geworden omdat ze naast een thermaalbron zijn gebouwd. De therapeutische werking van thermaalwater is al eeuwen bekend en ook nu nog zijn er veel comfortabele toeristencentra voor mensen die met behulp van deze natuurkracht willen genezen of gewoon tot rust komen. De volgende wellness-hotels zijn op verschillende plekken in Hongarije te vinden, en elk hotel biedt zijn gasten verscheidene medische behandelingen en hoogwaardige thermale diensten aan, met wellness-pakketten die in ieders behoeften voorzien.

Hotels? Boedapest Hotel Start!
Hotelvideo's | Hotel reserveren | Groepsreserveringen | Toeristgids - Boedapest
| Hoteli Budimpešta | Hoteluri Budapesta | Hotell | Unterkunft | Budapest alberghi | English 
Hotely | Hotell Budapest | Budapeszt Hotele | Hoteles | Hotels in Boedapest | Szállodák | Hôtels 
9 argumenten om voor ons te kiezen

Wellness hotels

  • Wij hebben tien jaar hotelervaring en zodoende hebben we de beste hotels in alle categorieën voor u uitgekozen.
  • Ons reserveringssysteem is volledig GRATIS.
  • Reserveren is snel, eenvoudig en veilig.
  • U ontvangt onmiddellijk een bevestiging.
  • Op onze lijst kunt u de prijzen van hotels in Boedapest met elkaar vergelijken en zo het hotel met de beste prijs kiezen.
  • Wij schrijven het bedrag niet van tevoren van uw creditcard af.
  • In de meeste hotels kunt u reserveren zonder dat er borg van uw creditcard wordt afgeschreven.
  • U kunt uw reservering kosteloos annuleren of wijzigen.
Stad: Heviz

Hunguest Hotel Panorama

Hunguest Hotel Panorama, Meer - Heviz Hotel Panorama ligt in het centrum van de stad Heviz, slechts 100 m vanaf de thermaalmeer. De bovenste hotelverdiepingen hebben een prachtig uitzicht op de stad en de omgeving. 0.3 km van het centrum.
Tweepersoonskamers per nacht vanaf 57.6 Euro / kamer!
Score van 998 beoordelingen
8.43 / 10 8.43
Verdere informaties over het hotel: Hunguest Hotel Panorama
parkeermogelijkheid, afgesloten parkeerplaats niet-roken kamers conferentiezaal huisdieren toegestaan internetaansluiting, Internet (gratis) restaurant / café roomservice Wi-Fi draadloos internet op de kamer (gratis), Wi-Fi draadloos Internet in de openbare ruimtes (gratis) voorzieningen voor gasten met een handicap manicure massage pedicure
Stad: Tapolca

Hunguest Hotel Pelion

Zonsondergang, Hunguest Hotel Pelion, Tapolca Hotel Pelion ligt in Tapolca, in stemmingsvole streek van Plattenmeer. Dit hotel is geknipt voor organisatie van bijeenkomsten. Wij behandelen de luchtwegenziekte en reumatiek in onze heelkundige afdeling. Ons hotel heeft directe verbinding met geneeskrachtige grot van Tapolca. De wellnessafdeling is een echte recreatie voor idereen. 0.3 km van het centrum.
Tweepersoonskamers per nacht vanaf 83.48 Euro / kamer!
Score van 741 beoordelingen
8.96 / 10 8.96
Verdere informaties over het hotel: Hunguest Hotel Pelion
parkeermogelijkheid, afgesloten parkeerplaats niet-roken kamers conferentiezaal internetaansluiting, Kabel Internet Internet in de ruimte (gratis), Internet (gratis) restaurant / café roomservice overdekt zwembad zwembad in de tuin kinderopvang sauna Gym Wi-Fi draadloos internet op de kamer (gratis), Wi-Fi draadloos Internet in de openbare ruimtes (gratis) voorzieningen voor gasten met een handicap parkeerplaats voor bussen manicure massage pedicure bubbelbad tennis airconditioning, klimaatregelelaar
Stad: Eger

Hunguest Hotel Flora

Hunguest Hotel Flora - Eger Eger ligt 130 km vanaf Boedapest, bij de zuidhellingen van Bükkgebergte. De historische stad is in snijpunt van de bergstreek en de vlakte. De stad is bekend als een oude kerkelijke, bestuurlijke centrum, bekende badplaats en handelscentrum, beroemde historische wijnland. Hunguest Hotel Flora wachtet de gasten met gemak en veelkleurige diensten. Het hotel staat in het centrum van de geneeskrachtige bronnen en rondom eeuwenoude bomen. 0.9 km van het centrum.
Tweepersoonskamers per nacht vanaf 89.95 Euro / kamer!
Score van 664 beoordelingen
8.45 / 10 8.45
Verdere informaties over het hotel: Hunguest Hotel Flora
parkeermogelijkheid, afgesloten parkeerplaats niet-roken kamers conferentiezaal huisdieren toegestaan internetaansluiting, Internet (gratis) restaurant / café roomservice zwembad in de tuin Wi-Fi draadloos internet op de kamer (gratis), Wi-Fi draadloos Internet in de openbare ruimtes (gratis) parkeerplaats voor bussen manicure massage pedicure bubbelbad
Stad: Siofok

Premium Hotel Panorama

Premium Hotel Panorama, Gebouw - Siofok Hotel Panoráma is te vinden in Siófok, direct aan het meer - het nieuwe wellness-gedeelte, het overdekte zwembad, het aparte liggedeelte aan het water en de hoogwaardige dienstverlening bieden het hele jaar door een uitstekende ontspanningsmogelijkheid. 0.8 km van het centrum.
Tweepersoonskamers per nacht vanaf 78.3 Euro / kamer!
Score van 436 beoordelingen
8.8 / 10 8.8
Verdere informaties over het hotel: Premium Hotel Panorama
afgesloten parkeerplaats niet-roken kamers conferentiezaal huisdieren toegestaan internetaansluiting, Internet (gratis) restaurant / café roomservice overdekt zwembad sauna Gym Wi-Fi draadloos internet op de kamer (gratis), Wi-Fi draadloos Internet in de openbare ruimtes (gratis) massage pedicure airconditioning, klimaatregelelaar
Stad: Heviz

Hunguest Hotel Helios

Hunguest Hotel Helios, Heviz, Gebouw De wereldberoemde Hévíz-meer is de grootste geneeskrachtige meer met warmwater in Europa. U kunt in deze meer het hele jaar in de open lucht baden. Hotel Helios ligt in een beschermd natuurgebied, slechts 500 m vanaf de geneeskrachtige meer. De stemmingsvole Helios Anna en Benjamin gebouwen zijn door een overdekte gang samenbinden. 0.9 km van het centrum.
Tweepersoonskamers per nacht vanaf 64.07 Euro / kamer!
Score van 384 beoordelingen
8.6 / 10 8.6
Verdere informaties over het hotel: Hunguest Hotel Helios
parkeermogelijkheid niet-roken kamers conferentiezaal huisdieren toegestaan internetaansluiting, Internet (gratis) restaurant / café zwembad in de tuin Gym Wi-Fi draadloos internet op de kamer (gratis) parkeerplaats voor bussen manicure massage pedicure bubbelbad
Stad: Buk, Bukfurdo

Hunguest Hotel Repce Gold

In heel Europa is beroemd het geneeskrachtige water van Bukfurdo, wat een groote aantrekkingskracht op iemanden uitoefent, die onspanning of genezen willen. De nederzetting ligt dichtbij de Oostenrijkse grens, 220 km vanaf Boedapest. Hotel Repce Gold met viersterrendiensten en onderdak wachtet de gasten, die naar herstel en rust verlangen. 2.5 km van het centrum.
Tweepersoonskamers per nacht vanaf 114 Euro / kamer!
Score van 227 beoordelingen
8.08 / 10 8.08
Verdere informaties over het hotel: Hunguest Hotel Repce Gold
parkeermogelijkheid, afgesloten parkeerplaats niet-roken kamers conferentiezaal huisdieren toegestaan restaurant / café roomservice overdekt zwembad sauna Gym Wi-Fi draadloos internet op de kamer (gratis), Wi-Fi draadloos Internet in de openbare ruimtes (gratis) voorzieningen voor gasten met een handicap parkeerplaats voor bussen manicure massage pedicure bubbelbad tennis Internet (gratis) airconditioning, klimaatregelelaar
Stad: Buk, Bukfurdo

Hunguest Hotel Repce

Bukfurdo ligt 220 km vanaf Boedapest, 25 km dichtbij de Oostenrijkse grens en 50 km vanaf de stad Sopron. Het badplaats ligt op ongeveer 2,5 uur afstand vanaf de Hongaarse hoofdstad. Het geneeskrachtige water van Bukfurdo is wereldberoemd. Hotel Repce staat in een stile rustige omgeving, waar de bezoeken in de schaduw van oude eikenbomen kunnen ontspannen. 3.3 km van het centrum.
Tweepersoonskamers per nacht vanaf 94 Euro / kamer!
Score van 127 beoordelingen
7.77 / 10 7.77
Verdere informaties over het hotel: Hunguest Hotel Repce
parkeermogelijkheid, afgesloten parkeerplaats niet-roken kamers huisdieren toegestaan restaurant / café overdekt zwembad sauna Wi-Fi draadloos internet op de kamer (gratis), Wi-Fi draadloos Internet in de openbare ruimtes (gratis) voorzieningen voor gasten met een handicap parkeerplaats voor bussen manicure massage pedicure bubbelbad Internet (gratis)
Boedaepster hotels | Goedkoop onderdak in Boedapest | 3-sterren hotels in Boedapest | 4-sterren hotels in Boedapest | 5-sterren hotels in Boedapest | Hotel Gellert Boedapest
Accommodaties aangeduid met deze smiley doen mee aan ons programma Geselecteerde Hotels, op grond van hun uitgebreide diensten, de hoge kwaliteit en de zeer gunstige prijzen die hiervoor berekend worden. Op grond van de positieve feedback van de gasten die er hebben overnacht, bevelen ook wij de bezoekers van onze website deze uitstekende accommodaties met een gerust hart aan.
KaartKaart sluiten