Hoteller i Budapest

::

Oversikt over hoteller i Budapest

Denne oversikten viser samtlige av hotellene i Budapest Hotel Start-gruppen. Vi har i alle kategorier samlet de hoteller i Budapest som gir best pris/verdi. Du kan foreta din bestilling raskt og enkelt, og bekreftelsen kommer umiddelbart.

Overnatting? i Budapest? - Se på de beste tilbud fra Budapest Hotel Start
Videopptak av hotellet | Hotellbestilling | Gruppebestilling | Turistguide - Budapest
| Hoteli Budimpešta | Hoteluri Budapesta | Hotell | Unterkunft | Budapest alberghi | English 
Hotely | Hotell Budapest | Budapeszt Hotele | Hoteles | Hotels in Boedapest | Szállodák | Hôtels 
8 gode grunner til å velge oss

Oversikt over hoteller i Budapest

  • Vi har 10 års erfaring i hotellbransjen. Vi har brukt all vår kunnskap og erfaring for å velge de beste hoteller i Budapest i samtlige kategorier.
  • Vårt bestillingssystem er helt GRATIS.
  • Bestillingen av rom er enkel, rask og sikker.
  • Du får øyeblikkelig bekreftelse av din bestilling.
  • Det er enkelt å sammenligne prisene til hotellene i Budapest på våre oversikter. Dette betyr at du kan velge hotellet med best pris/verdi.
  • Ditt kredittkort blir ikke belastet forskuddsvis.
  • Du kan bestille rom ved de fleste av våre hoteller i Budapest uten kredittkortgaranti
  • Din bestilling er gratis, den kan endres og avbestilles omkostningsfritt.
Se etter smiley!

Bredt spekter av tjenester, fremragende kvalitet, de gunstigste priser - i følge tilbakemeldinger fra våre gjester.

Fyll inn i dine data nedenfor og klikk på feltet "Søk hotell" for å sjekke ledig kapasitet og pris. Du får frem en oversikt over samtlige hoteller med ledig kapasitet med angivelse av priser. Velg så fra listen det hotellet som passer deg best og klikk på "Bestilling".
By: Budapest

Hotel Charles Trestjerners hotell

Hotel Charles, Budapest, Deluxe rom Hotel Charles har en ideell beliggenhet på Buda-siden. Det er kort vei til byens sentrum, forretningsområder, severdigheter og innkjøpssentra. Til Gellért-fjellet er det kun en kort spasertur og det er heller ikke langt til Slottsområdet. Det er utmerket forbindelse med offentlig kommunikasjon til de viktigste av byens severdigheter. Busstoppen er rett utenfor hotellbygningen, og det er kun to stoppesteder til den kjente gågaten Váci utca og hovedstadens hjerte. 1.9 km (1.2 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 41 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 45 Euro / rom.
Resultat av 1400 vurderinger
8.39 / 10 8.39
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Charles
barnepass konferanserom valutaveksling tilgang til internett, internett (gratis) rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass kjæledyr er tillatt restaurant / kafé romservice WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) Video
By: Budapest

Hotel Benczur Trestjerners hotell

Hotel Benczúr - Budapest Hotell Benczúr ligger i et elegant område i sentrum av Budapest, i Benczúr utca som er parallellgaten til Andrássy út som står på UNESCO's liste over vår verdensarv. Hotellet har tre stjerner og er lett tilgjengelig fra de fleste punkter av byen. Samtidig er det godt skjermet fra storbyens larm, slik at hotellets gjester har gode muligheter for hvile og avkobling. 2.6 km (1.6 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 43 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 46 Euro / rom.
Resultat av 238 vurderinger
8.15 / 10 8.15
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Benczur
konferanserom valutaveksling tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), Internettilgang over fast linje på rommer (gratis), internett (gratis) rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass kjæledyr er tillatt restaurant / kafé romservice WiFi trådløst internett på rommet (gratis) aircondition Video
By: Budapest

Continental Hotel Budapest Firestjerners hotell

Continental Hotel Zara, Flombelysning - Budapest Continental Hotel Budapest Superior i sentrum av Budapest åpner i juni 2010. Hotellet kombinerer tradisjon og moderne komfort i en unik stil og har et kjempestort wellness- og treningssenter på takterrassen, en utmerket restaurant og gode muligheter for konferanser og andre typer av arrangementer. 1.3 km (0.8 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 71.1 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 72.09 Euro / rom.
Resultat av 37 vurderinger
8.61 / 10 8.61
Øvrig informasjon om hotellet: Continental Hotel Budapest
barnepass parkering for busser konferanserom valutaveksling Rom/ for funksjonshemmede Fitness senter tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), Internettilgang over fast linje på rommer (gratis), internett (gratis) boblebad massasje rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass kjæledyr er tillatt restaurant / kafé romservice badstue utendørs svømmebasseng innendørs svømmebasseng WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition, aircondition
By: Budapest

Bo18 Hotel Superior Trestjerners hotell

Bo18 Hotel Superior, Budapest, Bygning om kvelden Hotel Bo18 ligger i bydel 8 i Budapest, like ved Corvin-promenaden og kjøpesentret Corvin, som nylig ble åpnet. Det er tallrike underholdningstilbud, innkjøpsmuligheter og spisesteder i nærheten. Hotellet har egen restaurant og et wellness-hjørne. 1.8 km (1.1 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 77 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 83 Euro / rom.
Resultat av 42 vurderinger
8.71 / 10 8.71
Øvrig informasjon om hotellet: Bo18 Hotel Superior
barnepass Rom/ for funksjonshemmede Fitness senter tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) massasje rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass kjæledyr er tillatt restaurant / kafé romservice badstue WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition, aircondition
By: Budapest

Corinthia Hotel Budapest Femstjerners hotell

Corinthia Hotel Budapest, Bilde av forsiden Corinthia Hotel Budapest kan ta i mot sine gjester i 414 rom av meget høy kvalitet (alle rom med fri adgang til internet). Med sitt møte- og utstillingssenter representerer hotellet en perfekt mulighet både til uforglemmelig sosiale opplevelser og møter for opptil 2200 gjester 1.4 km (0.9 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 132.75 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 132.75 Euro / rom.
Resultat av 46 vurderinger
8.82 / 10 8.82
Øvrig informasjon om hotellet: Corinthia Hotel Budapest
parkering for busser konferanserom valutaveksling tilgang til internett, Internettilgang over fast linje på rommer (gratis), internett (gratis) boblebad manikyr massasje rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass fotpleie og pedikyr kjæledyr er tillatt restaurant / kafé romservice badstue innendørs svømmebasseng WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition
By: Budapest

City Hotel Matyas Trestjerners hotell

City Hotel Matyas, Bygning City Hotel Matyas er et trestjerners hotell med familiær atmosfære i den indre by i Budapest, rett over den berømte restauranten Matyas Pince (Mathias Kjelleren). 0.1 km (0.1 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 38.25 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 38.25 Euro / rom.
Resultat av 222 vurderinger
7.55 / 10 7.55
Øvrig informasjon om hotellet: City Hotel Matyas
tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis) rom for ikke-røykere restaurant / kafé WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) Video
By: Budapest

The Aquincum Hotel Budapest Firestjerners hotell

The Aquincum Hotel Budapest, Budapest The Aquincum Hotel Budapest representerer en perfekt kombinasjon av femstjerners komfort, utmerkede konferansefasiliteter og et enestående wellness senter med termalvann. 4 km (2.5 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 134 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 134 Euro / rom.
Resultat av 157 vurderinger
8.93 / 10 8.93
Øvrig informasjon om hotellet: The Aquincum Hotel Budapest
barnepass parkering for busser konferanserom valutaveksling Rom/ for funksjonshemmede tilgang til internett, Internettilgang over fast linje på rommer (gratis), internett (gratis) boblebad manikyr massasje rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass fotpleie og pedikyr kjæledyr er tillatt restaurant / kafé romservice badstue innendørs svømmebasseng WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition, aircondition
By: Budapest

City Hotel Unio Trestjerners hotell

City Hotel Unio, Budapest, Utendrs bilde City Hotel Unio ligger i hjertet av Budapest, ett minutt fra Elisabeth-ringen (Erzsébet körút) i umiddelbar nærhet av forretnings- og shoppingstrøket. Hotellet har komfortable rom med aircondition og en restaurant som er godt egnet for ulike arrangementer. 1.5 km (1 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 34 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 42 Euro / rom.
Resultat av 480 vurderinger
8.17 / 10 8.17
Øvrig informasjon om hotellet: City Hotel Unio
konferanserom valutaveksling Rom/ for funksjonshemmede tilgang til internett, internett (gratis) rom for ikke-røykere parkering kjæledyr er tillatt restaurant / kafé WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition, aircondition Video
By: Budapest

Aquaworld Resort Firestjerners hotell

Aquaworld Resort - Budapest

Aquaworld Resort er et nybygget konferanse og wellness hotell i Budapest med et unikt spekter av tjenester. Det fire stjerners hotellet har 309 rom, suiter og appartementer, et konferansesenter som kan ta i mot nær 1.000 personer, egen wellness og fitness-avdeling, underholdningssenter, lettvint parkering og direkte adgang til Aquaworld, en av Europas innendørs badeparker.

10.3 km (6.4 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 81 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 81 Euro / rom.
Resultat av 80 vurderinger
8.33 / 10 8.33
Øvrig informasjon om hotellet: Aquaworld Resort
konferanserom valutaveksling Fitness senter tilgang til internett, internett (gratis) boblebad rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass kjæledyr er tillatt restaurant / kafé romservice badstue utendørs svømmebasseng innendørs svømmebasseng tennis WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition, aircondition Video
By: Budapest

Judit Apartments Budapest

Judit Apartment House, Budapest, Indre hage Judit Apartment House ligger i den nordlige delen av byens sentrum på Pest-siden. Det er kun en kort spasertur til Donau-bredden og mange av byens severdigheter. Det er lett å komme til andre steder i byen så vel med bil som med offentlig kommunikasjon. 2.2 km (1.4 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 35 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 39 Euro / rom.
Resultat av 15 vurderinger
7.91 / 10 7.91
Øvrig informasjon om hotellet: Judit Apartments Budapest
Internettilgang over fast linje på rommer (gratis), internett (gratis) rom for ikke-røykere parkering kjæledyr er tillatt WiFi trådløst internett på rommet (gratis) aircondition
By: Budapest

Prestige Hotel Budapest

Prestige Hotel Budapest, Budapest, Resepsjonen Prestige Hotel Budapest, opening soon, will call back that glorious time of peace. The interior plans of this design hotel mixing classic elegance with vintage style were developed by Csilla Sáfrány and Virág Vörös. Prestige Hotel Budapest awaits its guests with 85 rooms, meeting room, relaxation zone and top gastronomy. 0.9 km (0.5 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 102.6 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 102.6 Euro / rom.
Øvrig informasjon om hotellet: Prestige Hotel Budapest
konferanserom Rom/ for funksjonshemmede tilgang til internett, internett (gratis) rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass kjæledyr er tillatt restaurant / kafé romservice WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition, aircondition
By: Budapest

Attila Hotel & Restaurant

Inngang Hotel Attila is located in the quiet third district of Budapest, in Csillaghegy, with excellent traffic connections to the city center and the historical city of Szentendre, as well as to the direction of the Danube Bend. 7.8 km (4.8 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 28 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 30 Euro / rom.
Resultat av 26 vurderinger
7.66 / 10 7.66
Øvrig informasjon om hotellet: Attila Hotel & Restaurant
parkering for busser konferanserom valutaveksling tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass restaurant / kafé tennis WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis)
By: Budapest

Hotel Castle Garden Firestjerners hotell

Utendørs bilde, Hotel Castle Garden, Budapest Hotel Castle Garden er et nybygd hotell med en lun og hyggelig atmosfære. Det ligger i umiddelbar nærhet av Slottsmuren på den veien som fører til Becsi kapu (Wiener porten) i bydel 1 i Budapest. Hotellet representerer en fin kombinasjon av nærhet til en rekke severdigheter og den ro og stillhet du finner i mindre, gater, fjernt fra storbyens lar. 2.5 km (1.5 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 45.9 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 48.6 Euro / rom.
Resultat av 69 vurderinger
8.38 / 10 8.38
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Castle Garden
parkering for busser konferanserom Rom/ for funksjonshemmede tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), Internettilgang over fast linje på rommer (gratis), internett (gratis) boblebad rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass restaurant / kafé romservice WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition, aircondition
By: Budapest

Hotel Happy

Hotel Happy - Budapest Hotel Happy er et trestjerners appartementshotell som ble åpnet i 2003. Det har 20 appartementer av ulik størrelse som er egnet både for feriereisende, mindre grupper og forretningsreisende. Vårt appartementshotell som har en utmerket beliggenhet, forener fordelene ved et konvensjonelt hotell og et moderne appartement på en god måte. 5.2 km (3.2 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 42 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 48 Euro / rom.
Resultat av 17 vurderinger
7.83 / 10 7.83
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Happy
tilgang til internett, internett (gratis) rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass restaurant / kafé WiFi trådløst internett på rommet (gratis) aircondition
By: Budapest

Alfa Art Hotel Trestjerners hotell

Alfa Art Hotel, Bygning Alfa Art Hotell ligger i et rolig, og trivelig område rett ved elven Donau. Hotellet som nylig er renovert, kan by på rom med air condition, konferanselokaler med godt utstyr, stor hage og gode muligheter for allsidige kulturopplevelser. 8.6 km (5.3 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 47 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 52 Euro / rom.
Resultat av 19 vurderinger
8.64 / 10 8.64
Øvrig informasjon om hotellet: Alfa Art Hotel
konferanserom tilgang til internett, Internettilgang over fast linje på rommer (gratis), internett (gratis) rom for ikke-røykere parkering kjæledyr er tillatt restaurant / kafé romservice badstue WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition
By: Budapest

Leslie Apartments

Twin rom - Leslie Apartments Leslie Apartments Budapest ligger i den nordlige delen av sentrum, i nærheten av Donau-bredden, Margit sziget (Margrete øya) og Nyugati Pályaudvar (Vestbanestasjonen), ikke langt fra en rekke rekreasjons- og underholdningstilbud. Appartementene har aircondition, og det er parkeringsmulighet på en avlåst parkeringsplass. 2.2 km (1.4 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 35 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 40 Euro / rom.
Resultat av 52 vurderinger
7.53 / 10 7.53
Øvrig informasjon om hotellet: Leslie Apartments
tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), Internettilgang over fast linje på rommer (gratis), internett (gratis) rom for ikke-røykere parkering kjæledyr er tillatt romservice WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett på rommet (avgift), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition
By: Budapest

Peters Apartments Appartement

Peters Apartments, Budapest Peters Apartments waiting for guest int he center of Budapest. Apartments are situated near the blue metro line M3. 2.2 km (1.4 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 39 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 39 Euro / rom.
Øvrig informasjon om hotellet: Peters Apartments
tilgang til internett, Internettilgang over fast linje på rommer (gratis), internett (gratis) rom for ikke-røykere parkering kjæledyr er tillatt WiFi trådløst internett på rommet (gratis)
By: Budapest

City Hotel Pilvax Trestjerners hotell

City Hotel Pilvax, Budapest, Inngang City Hotel Pilvax ligger i en stille sidegate kun en kort, to minutters, spasertur fra den travle gågaten Vaci utca i sentrum av Budapest. Dette elegante, men samtidig hyggelige hotellet har 32 rom og representerer en ideell overnattingsmulighet for så vel turister som for forretningsreisende som besøker Ungarns hovedstad. Den sentrale beliggenhet gjør at man kort etter å ha forlatt hotellet, kommer til mange av byens severdigheter (Parlamentet, Nasjonalmuseet, Markedshallen, Slottet på Buda-siden). 0.2 km (0.1 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 38.25 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 38.25 Euro / rom.
Resultat av 93 vurderinger
7.59 / 10 7.59
Øvrig informasjon om hotellet: City Hotel Pilvax
tilgang til internett, internett (tillegg) rom for ikke-røykere WiFi trådløst internett på rommet (gratis) aircondition, aircondition
By: Budapest

Passzio Pension

Bygning - Passzio Pension Passzio Pension is located in Zugló, the 14th district of Budapest. It is easily accessible from the city center, the M3 highway and the Hungexpo. 7.4 km (4.6 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 28 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 35 Euro / rom.
Øvrig informasjon om hotellet: Passzio Pension
rom for ikke-røykere avlåst parkeringsplass restaurant / kafé WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis)
By: Budapest

Hotel Atlantic Trestjerners hotell

Hotel Atlantic - Budapest Hotel Atlantic er et nytt trestjerners hotell i hjertet av Budapest. Hotellet ble åpnet i september 2005. Bygningen har et indre atrium som gir dagslys på innsiden av hotellet, noe som bidrar til en hyggelig og rolig atmosfære, til tross for hotellets sentrale beliggenhet. 2.4 km (1.5 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 34 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 42.64 Euro / rom.
Resultat av 239 vurderinger
7.11 / 10 7.11
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Atlantic
rom for ikke-røykere avlåst parkeringsplass WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) internett (gratis)
By: Budapest

Royal Park Boutique Hotel Firestjerners hotell

Utendørs bilde - Royal Park Boutique Hotel Royal Park Boutique Hotel Budapest ligger i sentrum av byen i nærheten av Keleti PĂĄlyaudvar (Østbanestasjonen). Hotellet kan by på komfortable overnattingsmuligheter, restaurant og kafé samt service av høy kvalitet. På grunn av den utmerkede beliggenheten kommer hotellets gjester enkelt og raskt til de fleste områder i byen – både med offentlig kommunikasjon og med bil. 2.7 km (1.7 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 54 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 54 Euro / rom.
Resultat av 17 vurderinger
8.59 / 10 8.59
Øvrig informasjon om hotellet: Royal Park Boutique Hotel
konferanserom tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), Internettilgang over fast linje på rommer (gratis), internett (gratis) rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass kjæledyr er tillatt restaurant / kafé romservice WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition, aircondition
By: Budapest

Jagello Business Hotel Trestjerners hotell

Bygning - Hotel Jagello Jagello Hotel ligger i forretningsstrøket på Buda-siden av Budapest, i et stille område ved trafikk-knutepunktet BAH i nærheten av motorvei M1 og M7 ikke langt fra Budapest World Trade Center og forretningssentret MOM Park. Det er meget godt utbygget offentlig kommunikasjon i nærheten. 3.1 km (1.9 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 40 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 45 Euro / rom.
Resultat av 39 vurderinger
8.18 / 10 8.18
Øvrig informasjon om hotellet: Jagello Business Hotel
tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), Internettilgang over fast linje på rommer (gratis), internett (gratis) rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass restaurant / kafé WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition, aircondition
By: Budapest

Petnehazy Club Hotel Trestjerners hotell

Petnehazy Club Hotel, Budapest The Petnehazy Club Hotel which is found in the green area of Budapest, can provide a pleasant accommodation solution for family vacations or romantic weekends. Offering wooden houses, comfortable rooms, indoor and outdoor pools, the downtown is also within reach. 10.9 km (6.8 mi) fra sentrum.
Dobbeltrom pr. natt fra 49 Euro / rom.
Resultat av 31 vurderinger
8.81 / 10 8.81
Øvrig informasjon om hotellet: Petnehazy Club Hotel
parkering for busser konferanserom Rom/ for funksjonshemmede tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis) massasje rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass kjæledyr er tillatt restaurant / kafé utendørs svømmebasseng innendørs svømmebasseng tennis WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis)
By: Budapest

Hotel Central Basilica

Hotel Central Basilica, Budapest Hotel Central Basilica ligger meget sentralt plassert i Budapest, både i forhold til kulturtilbud, severdigheter, shoppingmuligheter og forretningsliv. Flere av byens beste restauranter og underholdstilbud er i like nærheten. Hotellet er omgitt av historiske bygninger. De komfortable rommene gir gode muligheter for avslapping og rolig hvile både for forretningsreisende og turister. Området er lett tilgjengelig både for bilister og for dem som bruker offentlig kommunikasjon. 0.7 km (0.4 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 92.65 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 101.15 Euro / rom.
Resultat av 166 vurderinger
8.19 / 10 8.19
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Central Basilica
konferanserom tilgang til internett, internett (tillegg) rom for ikke-røykere avlåst parkeringsplass kjæledyr er tillatt restaurant / kafé WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition, aircondition
By: Budapest

City Hotel Ring

City Hotel Ring, Inngang - Budapest City Hotel Ring ligger i sentrum av Budapest i nærheten av Nyugati palyaudvar (Vestbanestasjonen) og Margitsziget (Margrethe-øya) midt i det travle forretningsområdet og like ved flere kjøpesentra. Hotellet har en familiær atmosfære. Řst-Europas største kjøpesenter, Westend City Center, er bare noen minutter fra hotellet. Senteret byr på utmerkede muligheter for shopping, underholdning og gastronomiske opplevelser. 1.6 km (1 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 42.5 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 42.5 Euro / rom.
Resultat av 87 vurderinger
7.91 / 10 7.91
Øvrig informasjon om hotellet: City Hotel Ring
tilgang til internett, internett (gratis) rom for ikke-røykere WiFi trådløst internett på rommet (gratis) aircondition
By: Budapest

Hotel Ibis Budapest Centrum Trestjerners hotell

Bygning Hotel Ibis Budapest Centrum ligger i sentrum av byens forretnings- og shoppingområde, med en rekke kultur og underholdningstilbud i like nærheten. Beliggenheten og den greie atkomsten med offentlig kommunikasjon gjør hotellet til et ideelt valg både for forretningsreisende og turister. 0.8 km (0.5 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 47.79 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 47.79 Euro / rom.
Resultat av 14 vurderinger
7.81 / 10 7.81
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Ibis Budapest Centrum
tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) rom for ikke-røykere avlåst parkeringsplass kjæledyr er tillatt WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition, aircondition
By: Budapest

Hotel Ibis Budapest Heroes Square Trestjerners hotell

Ibis Budapest Heroes Square, Budapest, Utendørs bilde Det trestjerners Ibis Budapest Heros Square (tidligere Hotell Liget) ligger ved Városliget, (Byparken) også kalt det "grønne hjertet av Budapest" og er med sine 139 rom et utmerket alternativ for overnatting og opphold, kun 10 minutter fra sentrum og rett ved mange av byens severdigheter. 2.8 km (1.7 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 45.67 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 45.67 Euro / rom.
Resultat av 88 vurderinger
7.52 / 10 7.52
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Ibis Budapest Heroes Square
tilgang til internett, internett (gratis) rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass kjæledyr er tillatt restaurant / kafé WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition, aircondition
By: Budapest

Hotel Ibis Budapest City Trestjerners hotell

Ibis Budapest City Hotel, Inngang Hotel Ibis Budapest City (tidligere Ibis Budapest Emke) ligger midt i forretningsområdet i Budapest og har god tilgjengelighet både i forhold til tog og annen offentlig kommunikasjon. Beliggenheten og den gode servicen gjør hotellet til et ideelt valg både for forretningsreisende og turister. 1.5 km (0.9 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 47.79 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 47.79 Euro / rom.
Resultat av 31 vurderinger
8.09 / 10 8.09
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Ibis Budapest City
Rom/ for funksjonshemmede tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) massasje rom for ikke-røykere avlåst parkeringsplass kjæledyr er tillatt WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition, aircondition
By: Budapest

Dominik Pension

Inngang - Dominik Pension Dominik Panzio er et utmerket overnattingssted, 5 minutter fra byens sentrum, i nærheten av Varosliget (Byparken) og Stadionok (Stadioner) i et rolig og hyggelig område. Den utmerkede beliggenheten, den vennlige atmosfæren og de lave prisene gjør at pensjonatet er et populært alternativ blant turister. Rommene har felles bad på gangen - tre bad i hver etasje. 3.4 km (2.1 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 277 vurderinger
7.52 / 10 7.52
Øvrig informasjon om hotellet: Dominik Pension
valutaveksling tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis) rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis)
By: Budapest

Comfort Apartments

Inngang, King Apartments, Budapest Comforts Apartments ligger i hjertet av Budapest, i Király utca (Király gaten), i nærheten av Operaen og Andrássy út (Andrássy gaten). Gjestene kan velge mellom moderne og elegante appartementer med 2 eller 3 rom. Appartementene, som alle har air condition, representerer det ideelle overnattingsalternativet både for familier og forretningsreisende, både i forbindelse med ferie- og arbeidsreiser. 0.8 km (0.5 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 39 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 59 Euro / rom.
Resultat av 19 vurderinger
8.27 / 10 8.27
Øvrig informasjon om hotellet: Comfort Apartments
Fitness senter tilgang til internett, Internettilgang over fast linje på rommer (gratis), internett (gratis) rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass WiFi trådløst internett på rommet (gratis)
By: Budapest

Hotel President

Bilde av forsiden, Hotel President, Budapest Luksus og eleganse til akseptable priser - dette er dekkende karakteristikker av det nyeste boutique hotellet i sentrum av byen. Hotel President ble åpnet høsten 2009 i hjertet av Budapest, i nærheten av parlamentet og Bazilika (Domkirken). Hotellet har fire og fem stjerners rom og service. 1 km (0.6 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 24 vurderinger
8.3 / 10 8.3
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel President
konferanserom Rom/ for funksjonshemmede Fitness senter tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) boblebad massasje rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt restaurant / kafé romservice badstue innendørs svømmebasseng WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition, aircondition
By: Budapest

Hotel Helios Pension

Hotel Helios Pension, Budapest, Bygning Hotel Helios ligger i det s.k. "grønne beltet" i Budapest i et elegant område med direkte bussforbindelse til sentrum (gågaten Vaci utca). 5.6 km (3.5 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 40 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 45 Euro / rom.
Resultat av 55 vurderinger
8.49 / 10 8.49
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Helios Pension
barnepass konferanserom valutaveksling tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), Internettilgang over fast linje på rommer (gratis), internett (tillegg), internett (gratis) rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass kjæledyr er tillatt restaurant / kafé romservice WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition
By: Budapest

Hotel Canada Trestjerners hotell

New on HotelStart!
Hotel Canada, Bilde av forsiden Hotel Canada can be found in the vicinity of the Lagymanyosi bridge therefore it can easily be accessed from every direction (Motorways M0, M3, M1, M7, M5 and the Ferihegy airport) without having to bother with congested roads or traffic jams. Because of its location all cultural, touristic and financial districts of Budapest can easily be accessed so it can be recommended to individual, company or group travellers as well. 4.3 km (2.7 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 39 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 44 Euro / rom.
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Canada
parkering for busser konferanserom Rom/ for funksjonshemmede tilgang til internett, internett (gratis) rom for ikke-røykere parkering kjæledyr er tillatt restaurant / kafé WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition
By: Budapest

Hotel Amadeus Trestjerners hotell

Hotel Amadeus Budapest ligger i et av de fineste områdene i byen, i hagebyen Zuglo, i et stille og koselig strøk, kun noen få kilometer fra Budapest Messesenter og fra Budapest Sportshall. Det er lett å komme til sentrum både med bil og med offentlig kommunikasjonsmiddel. 7.5 km (4.7 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 34 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 36 Euro / rom.
Resultat av 57 vurderinger
7.69 / 10 7.69
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Amadeus
konferanserom valutaveksling tilgang til internett rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass kjæledyr er tillatt restaurant / kafé romservice badstue WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition, aircondition
By: Budapest

Szonyi Garden Hotel Pest Trestjerners hotell

Sett ovenfra, Hotel Szonyi, Budapest Szőnyi Garden Hotel Pest ligger i et s.k. "grønt belte" i Budapest, i et område som kalles Zuglo. Hotellet eies og drives av en familie og det har 42 rom med bad, tv, safe, telefon. Med ekstrasenger kan vi ta imot i alt 90 personer. Bruken av badstue, boblebad, internetthjørne, avlåst parkeringsplass og lekeplass er gratis for våre gjester. Det samme er vår bufféfrokost. 4.9 km (3 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 52 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 62 Euro / rom.
Resultat av 111 vurderinger
8.51 / 10 8.51
Øvrig informasjon om hotellet: Szonyi Garden Hotel Pest
barnepass parkering for busser konferanserom valutaveksling tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) boblebad rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass restaurant / kafé romservice badstue WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition Video
By: Budapest

Hotel Swing City

Hotel Swing City - inngang Hotel Swing City ligger på Ringen(Nagykör út) i sentrum av byen på Pest-siden av Donau. Det er utmerket forbindelse med offentlig kommunikasjon (metro nr. 3 og trikkene 4 og 6). Hotellet har en vennlig og familiær atmosfære, komfortable rom, fitness-sal med badstue, trygg parkering og en utmerket restaurant. 1.6 km (1 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 112 vurderinger
7.12 / 10 7.12
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Swing City
tilgang til internett, internett (gratis) rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt restaurant / kafé WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition
By: Budapest

Hotel Carlton Budapest Firestjerners hotell

Hotel Carlton, Budapest, Bygning Carlton Hotel Budapest har en unik beliggenhet rett nedenfor den berømte Fiskerbastionen, noen få skritt fra Lanchid (Lenkebroen). 1.4 km (0.8 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 51 vurderinger
7.87 / 10 7.87
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Carlton Budapest
barnepass konferanserom tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) rom for ikke-røykere avlåst parkeringsplass kjæledyr er tillatt WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition, aircondition
By: Budapest

Central Hotel 21 Trestjerners hotell

Central Hotel 21, Budapest, Rom med dobbelseng Hotel Central 21 ligger i sentrum av Budapest, i den sørøstlig delen av Pest, i like nærheten av József körút (Josef ringen). Hotellet har komfortable rom, døgnåpen resepsjon og usedvanlig god offentlig kommunikasjon. 1.4 km (0.8 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 28 vurderinger
8.43 / 10 8.43
Øvrig informasjon om hotellet: Central Hotel 21
valutaveksling tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis)
By: Budapest

Hotel Karin

Bygning, Hotel Karin, Budapest Hotel Karin is located in Ujpest in Budapest close to the Aquapark in a pleasant green area. Guests can find the best entertainment facilities near to the hotel. Hotel Karin has good access by public transport. 8.2 km (5.1 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 45 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 55 Euro / rom.
Resultat av 4 vurderinger
8.79 / 10 8.79
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Karin
parkering for busser konferanserom tilgang til internett, internett (gratis) manikyr massasje rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass kjæledyr er tillatt restaurant / kafé WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition
By: Budapest

Hotel Green Budapest Firestjerners hotell

New on HotelStart!
Hotel Green Budapest, Bilde av forsiden The recently opened, unique style business city and conference Green Hotel Budapest is located in the heart of the prior event center of Budapest, close to the underground station Stadionok. With its moody rooms, conference possibilities which are suitable for holding small meetings and big conferences. 5 km (3.1 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 40.31 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 47.82 Euro / rom.
Resultat av 22 vurderinger
7.97 / 10 7.97
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Green Budapest
konferanserom Rom/ for funksjonshemmede Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass restaurant / kafé WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis)
By: Budapest

Rubin Wellness & Conference Hotel Firestjerners hotell

Rubin Wellness and Conference Hotel - bygning

Wellness- og Konferansehotellet Rubin ligger på Buda-siden av byen, 15 minutters vei fra sentrum og Slottskvarteret. Dette firestjerners hotell har 83 rom, alle med aircondition, en skyggefull hage på 1000 kvadratmeter, en wellness- og sportsavdeling, samt en rekke meget velutstyrte møte- og selskapslokaler.

3.4 km (2.1 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 36 vurderinger
8.14 / 10 8.14
Øvrig informasjon om hotellet: Rubin Wellness & Conference Hotel
parkering for busser konferanserom valutaveksling Rom/ for funksjonshemmede Fitness senter tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) boblebad manikyr massasje rom for ikke-røykere parkering, avlåst parkeringsplass fotpleie og pedikyr kjæledyr er tillatt restaurant / kafé romservice badstue WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition, aircondition
Hoteller i Budapest | Rimelig overnatting i Budapest | 3-stjerners hoteller i Budapest | 4-stjerners hoteller i Budapest | 5-stjerners hoteller i Budapest | Hotel Gellert Budapest
Hoteller med smiley-tegnet er med i vårt program for "Fremragende hoteller". De har et bredt utvalg av tjenester, en fremragende service og kvalitet i kombinasjon med gunstige priser. På grunnlag av de positive tilbakemeldinger vi har fått fra tidligere gjester, kan vi trygt anbefale disse utmerkede hotellene for alle som besoker våre nettsider.
KartLukk kart