Hoteller i Budapest

::

Rimelig overnatting i Budapest

Disse overnattingsstedene i Budapest anbefales for dem som ikke ønsker å bruke mer enn 50 Euro pr natt på overnatting. Hotellene i Budapest er rimelige, og du finner fort hotellrom for 50 Euro som du i andre europeiske hovedsteder må betale 80-100 Euro for.

Online overnattingssteder i Budapest: Budapest Hotel Start
Videopptak av hotellet | Hotellbestilling | Gruppebestilling | Turist informasjon - Budapest
| Hoteli Budimpešta | Hoteluri Budapesta | Hotell | Unterkunft | Budapest alberghi | English 
Hotely | Hotell Budapest | Budapeszt Hotele | Hoteles | Hotels in Boedapest | Szállodák | Hôtels 
8 gode grunner til å velge oss

Rimelig overnatting i Budapest

  • Vi har 10 års erfaring i hotellbransjen. Vi har brukt all vår kunnskap og erfaring for å velge de beste hoteller i Budapest i samtlige kategorier.
  • Vårt bestillingssystem er helt GRATIS.
  • Bestillingen av rom er enkel, rask og sikker.
  • Du får øyeblikkelig bekreftelse av din bestilling.
  • Det er enkelt å sammenligne prisene til hotellene i Budapest på våre oversikter. Dette betyr at du kan velge hotellet med best pris/verdi.
  • Ditt kredittkort blir ikke belastet forskuddsvis.
  • Du kan bestille rom ved de fleste av våre hoteller i Budapest uten kredittkortgaranti
  • Din bestilling er gratis, den kan endres og avbestilles omkostningsfritt.
Se etter smiley!

Bredt spekter av tjenester, fremragende kvalitet, de gunstigste priser - i følge tilbakemeldinger fra våre gjester.

By: Budapest

Hotel Charles Trestjerners hotell

Hotel Charles, Budapest, Deluxe rom Hotel Charles har en ideell beliggenhet på Buda-siden. Det er kort vei til byens sentrum, forretningsområder, severdigheter og innkjøpssentra. Til Gellért-fjellet er det kun en kort spasertur og det er heller ikke langt til Slottsområdet. Det er utmerket forbindelse med offentlig kommunikasjon til de viktigste av byens severdigheter. Busstoppen er rett utenfor hotellbygningen, og det er kun to stoppesteder til den kjente gågaten Váci utca og hovedstadens hjerte. 1.9 km (1.2 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 59 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 65 Euro / rom.
Resultat av 1394 vurderinger
8.39 / 10 8.39
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Charles
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere konferanserom kjæledyr er tillatt tilgang til internett, internett (gratis) valutaveksling restaurant / kafé barnepass WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) Video
By: Budapest

Agape Guesthouse Budapest

Agape Apartmenthouse, Bygning Agape Apartmenthouse Budapest tilbyr rom og appartementer i byens sentrum til rimelige priser. Det finnes et utall severdigheter, restauranter, forretninger og underholdningstilbud i umiddelbar nærhet. Dent berømte New York palasset ligger eksempelvis bare 50 meter unna. 1.4 km (0.9 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 37.4 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 37.4 Euro / rom.
Resultat av 4 vurderinger
7.84 / 10 7.84
Øvrig informasjon om hotellet: Agape Guesthouse Budapest
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere tilgang til internett, internett (gratis) WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) Video
By: Budapest

City Hotel Unio Trestjerners hotell

City Hotel Unio, Budapest, Utendrs bilde City Hotel Unio ligger i hjertet av Budapest, ett minutt fra Elisabeth-ringen (Erzsébet körút) i umiddelbar nærhet av forretnings- og shoppingstrøket. Hotellet har komfortable rom med aircondition og en restaurant som er godt egnet for ulike arrangementer. 1.5 km (1 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 29 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 32 Euro / rom.
Resultat av 466 vurderinger
8.15 / 10 8.15
Øvrig informasjon om hotellet: City Hotel Unio
parkering rom for ikke-røykere konferanserom kjæledyr er tillatt tilgang til internett, internett (gratis) valutaveksling restaurant / kafé WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) Rom/ for funksjonshemmede aircondition, aircondition Video
By: Budapest

Villa Korall

Villa Korall - Budapest Pensjonatet Villa Korall Bed and Breakfast ligger i det s.k. grønne beltet, i et rolig strøk, 10 minutter fra byens sentrum. Det er lett å nå oss enten man bruker bil eller offentlig kommunikasjon. 4.8 km (3 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 22 vurderinger
8.9 / 10 8.9
Øvrig informasjon om hotellet: Villa Korall
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) valutaveksling romservice WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) Video
By: Budapest

Dominik Pension

Inngang - Dominik Pension Dominik Panzio er et utmerket overnattingssted, 5 minutter fra byens sentrum, i nærheten av Varosliget (Byparken) og Stadionok (Stadioner) i et rolig og hyggelig område. Den utmerkede beliggenheten, den vennlige atmosfæren og de lave prisene gjør at pensjonatet er et populært alternativ blant turister. Rommene har felles bad på gangen - tre bad i hver etasje. 3.4 km (2.1 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 16 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 19 Euro / rom.
Resultat av 273 vurderinger
7.5 / 10 7.5
Øvrig informasjon om hotellet: Dominik Pension
rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis) valutaveksling WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis)
By: Budapest

Alfred Pension

Alfred Pension, Budapest, Inngang Alfréd Penzió Budapest ligger på Csillaghegy 10 km fra sentrum i et område med store friarealer. Det er lett å finne oss enten man kjører bil eller bruker offentlig kommunikasjon. Vi er et pensjonat med 20 rom og en familiær atmosfære. Bydelens beste badestrand er vår nære nabo, og det er kun noen få minutters spasertur til elven Donau. 8.3 km (5.2 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 28 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 41 Euro / rom.
Resultat av 18 vurderinger
8.11 / 10 8.11
Øvrig informasjon om hotellet: Alfred Pension
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere konferanserom tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) valutaveksling restaurant / kafé badstue WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis)
By: Budapest

Hotel Happy

Hotel Happy - Budapest Hotel Happy er et trestjerners appartementshotell som ble åpnet i 2003. Det har 20 appartementer av ulik størrelse som er egnet både for feriereisende, mindre grupper og forretningsreisende. Vårt appartementshotell som har en utmerket beliggenhet, forener fordelene ved et konvensjonelt hotell og et moderne appartement på en god måte. 5.2 km (3.2 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 35 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 49 Euro / rom.
Resultat av 13 vurderinger
7.38 / 10 7.38
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Happy
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt tilgang til internett, internett (gratis) restaurant / kafé WiFi trådløst internett på rommet (gratis) aircondition
By: Budapest

Szonyi Garden Hotel Pest Trestjerners hotell

Sett ovenfra, Hotel Szonyi, Budapest Szőnyi Garden Hotel Pest ligger i et s.k. "grønt belte" i Budapest, i et område som kalles Zuglo. Hotellet eies og drives av en familie og det har 42 rom med bad, tv, safe, telefon. Med ekstrasenger kan vi ta imot i alt 90 personer. Bruken av badstue, boblebad, internetthjørne, avlåst parkeringsplass og lekeplass er gratis for våre gjester. Det samme er vår bufféfrokost. 4.9 km (3 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 52 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 62 Euro / rom.
Resultat av 110 vurderinger
8.52 / 10 8.52
Øvrig informasjon om hotellet: Szonyi Garden Hotel Pest
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere konferanserom tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) valutaveksling restaurant / kafé romservice barnepass badstue WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) parkering for busser boblebad aircondition Video
By: Budapest

City Hostel Pest Tostjerners hotell

Utendørs bilde, City Hostel Pest, Budapest City Hostel Pest ligger i Ráday utca, en populær gate i sentrum av Budapest med en rekke kafeer og restauranter. Det er enkelt å komme til hotellet med offentlige kommunikasjonsmidler. Trikkelinje nr. 4 og 6 samt metro nr. 2 er kun noen få minutters spasetur unna. 1.3 km (0.8 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 167 vurderinger
7.79 / 10 7.79
Øvrig informasjon om hotellet: City Hostel Pest
parkering rom for ikke-røykere tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis)
By: Budapest

Bed-Breakfast Hotel Budapest

Utendrs bilde Det stemningsfulle Bed-Breakfast Hotel ligger i et behaglig grøntområde nord for sentrum av Budapest. Alle som, uten å bruke for mye på overnatting, har tenkt å tilbringe noen solfylte dager i Budapest for å oppdage byen og områdene rundt, vil trives hos oss. 7.4 km (4.6 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 35 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 35 Euro / rom.
Resultat av 381 vurderinger
7.95 / 10 7.95
Øvrig informasjon om hotellet: Bed-Breakfast Hotel Budapest
parkering rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis)
By: Budapest

Hotel Atlantic Trestjerners hotell

Hotel Atlantic - Budapest Hotel Atlantic er et nytt trestjerners hotell i hjertet av Budapest. Hotellet ble åpnet i september 2005. Bygningen har et indre atrium som gir dagslys på innsiden av hotellet, noe som bidrar til en hyggelig og rolig atmosfære, til tross for hotellets sentrale beliggenhet. 2.4 km (1.5 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 30.34 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 37.72 Euro / rom.
Resultat av 238 vurderinger
7.12 / 10 7.12
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Atlantic
avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) internett (gratis)
By: Budapest

Central Hotel 21 Trestjerners hotell

Central Hotel 21, Budapest, Rom med dobbelseng Hotel Central 21 ligger i sentrum av Budapest, i den sørøstlig delen av Pest, i like nærheten av József körút (Josef ringen). Hotellet har komfortable rom, døgnåpen resepsjon og usedvanlig god offentlig kommunikasjon. 1.4 km (0.8 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 43 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 46 Euro / rom.
Resultat av 27 vurderinger
8.36 / 10 8.36
Øvrig informasjon om hotellet: Central Hotel 21
rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) valutaveksling WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis)
By: Budapest

Hotel Villa Korda

Villa Korda - Budapest Hotel Villa Korda ligger i grønne omgivelser nær grensen til et vernet område i Budapest. Det har godt utstyrte rom, parkeringsmuligheter, drinkbar, ren luft og en hage som gir gode muligheter for avslapping for hotellets gjester. 4.8 km (3 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 277 vurderinger
7.73 / 10 7.73
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Villa Korda
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt tilgang til internett, internett (gratis) romservice WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition
By: Budapest

Hotel Chesscom

Hotel Chesscom, Bygning - Budapest Hotel Chesscom ligger mellom Ferihegy flyplass og i sentrum i Budapest i nærheten av motorveien som går til flyplassen. Rommene er komfortable, og de har gratis tilgang til internett. Hotellet har avlåst parkeringsplass. 8.8 km (5.5 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 230 vurderinger
8.2 / 10 8.2
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Chesscom
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), Internettilgang over fast linje på rommer (gratis), internett (gratis) WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) parkering for busser aircondition, aircondition
By: Budapest

Club Guestrooms

Club Guestrooms - Budapest Club Guest Rooms ligger i hjertet av byen i et av de mest kjente og mest populære områder i Budapest, bare ett minutt fra gågaten Váci utca og 100 meter fra Ferenciek tere (metrostasjon). Rommene er bare få minutter fra noen av de viktigste severdighetene, forretningene, restaurantene, underholdningstilbudene. Samtlige rom har WIFI internett og kabel TV. I felleslokalene finnes det PC med internett tilknytning og kjøkken (bestikk, kjøleskap, mikrobølgeovn). Rommene har eget bad med inngang fra en felles gang. 0.3 km (0.2 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 38 vurderinger
8.5 / 10 8.5
Øvrig informasjon om hotellet: Club Guestrooms
rom for ikke-røykere tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition
By: Budapest

Central Green Hotel

Central Green Hotel, Budapest, Inngang Central Green Hotel ligger i sentrum av Budapest i en stille gate som går fra Andrassy ut, mellom Kodaly Korond og Lovolde ter, omtrent 100 meter fra T-banen (Gul linje). 2 km (1.2 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 79 vurderinger
7.75 / 10 7.75
Øvrig informasjon om hotellet: Central Green Hotel
rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis)
By: Budapest

Hotel Eben

Utendørs bilde Hotel Eben ligger på Pest-siden om lag 6 km fra sentrum, i nærheten av Budapest Messesenter med kort vei til metro M2. Hotellet har komfortable rom med dusjbad, restaurant og møtelokaler. 7.1 km (4.4 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 35 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 43 Euro / rom.
Resultat av 174 vurderinger
7.51 / 10 7.51
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Eben
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere konferanserom tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) valutaveksling restaurant / kafé WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) Rom/ for funksjonshemmede parkering for busser manikyr massasje aircondition, aircondition
By: Budapest

Hotel Ibis Budapest Aero Trestjerners hotell

Ibis Budapest Aero Hotel, Inngang - Budapest Hotel Ibis Budapest Aero er et stille, koselig trestjerners hotell, midt mellom Ferihegy flyplassen og det historiske sentrum i Budapest. Reisetiden til begge er omtrent 15 minutter. Det er bare 100 meter til metrostasjonen Hatar ut (den blå metrolinjen M3), slik at våre gjester kommer greitt til de fleste severdigheter og interessante steder i byen. 6.8 km (4.2 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 54.16 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 54.16 Euro / rom.
Resultat av 82 vurderinger
7.82 / 10 7.82
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Ibis Budapest Aero
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere konferanserom kjæledyr er tillatt tilgang til internett, internett (tillegg) WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition, aircondition
By: Budapest

Hotel Ibis Budapest City Trestjerners hotell

Ibis Budapest City Hotel, Inngang Hotel Ibis Budapest City (tidligere Ibis Budapest Emke) ligger midt i forretningsområdet i Budapest og har god tilgjengelighet både i forhold til tog og annen offentlig kommunikasjon. Beliggenheten og den gode servicen gjør hotellet til et ideelt valg både for forretningsreisende og turister. 1.5 km (0.9 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 73.28 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 73.28 Euro / rom.
Resultat av 31 vurderinger
8.09 / 10 8.09
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Ibis Budapest City
avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) Rom/ for funksjonshemmede aircondition, aircondition
By: Budapest

Hotel Papillon Trestjerners hotell

Hotel Papillon - Budapest, building Hotel Papillon ligger i den vakreste delen av Budapest, på den fredfulle og rolige Rozsadomb (Rosehøyden) noen få kilometer fra byens sentrum og fra Slottsområdet. Hotellet har 30 komfortable rom og en liten hage. 2.7 km (1.7 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 26 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 35 Euro / rom.
Resultat av 513 vurderinger
7.93 / 10 7.93
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Papillon
rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt tilgang til internett restaurant / kafé romservice barnepass WiFi trådløst internett på rommet (avgift), WiFi trådløst internett i felles lokaler (avgift)
By: Budapest

Villa Hotel Kristal Trestjerners hotell

Villa Hotel Kristal - bilde Villa Hotel Kristal ligger i nærheten av Gellért fjellet, fjernt fra byens larm og støy i en stille gate. Rommene har aircondition, flott utsikt, stor frokostsal som også kan brukes til ulike arrangementer, bar, velpleid hage og muligheter for trygg parkering. 2.3 km (1.4 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 44 vurderinger
7.9 / 10 7.9
Øvrig informasjon om hotellet: Villa Hotel Kristal
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere konferanserom kjæledyr er tillatt tilgang til internett, internett (gratis) valutaveksling WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition, aircondition
By: Budapest

Holiday Beach Budapest Wellness & Conference Hotel

Holiday Beach Budapest Wellness & Conference Hotel - Budapest Ungarns eneste hotell formet som en båt - et sted hvor alt dreier seg om deg! Holiday Beach Wellness og Konferansehotell er en fredelig øy i en travel by. Vi ønsker deg velkommen til komfortable rom i trivelige omgivelser. 8.4 km (5.2 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 10 vurderinger
7.97 / 10 7.97
Øvrig informasjon om hotellet: Holiday Beach Budapest Wellness & Conference Hotel
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere konferanserom kjæledyr er tillatt tilgang til internett, internett (gratis) restaurant / kafé romservice utendørs svømmebasseng badstue Fitness senter WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) massasje boblebad tennis aircondition, aircondition
By: Budapest

Fortuna Boat Hotel Trestjerners hotell

Utendørs bilde - Fortuna Boat Hotel Fortuna Boat Hotel Budapest ble åpnet i 2000. Båthotellet ligger i en sentral del av Budapest med flott utsikt til Margrethe-øya. 2.3 km (1.4 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 119 vurderinger
7.87 / 10 7.87
Øvrig informasjon om hotellet: Fortuna Boat Hotel
parkering rom for ikke-røykere konferanserom tilgang til internett, internett (gratis) restaurant / kafé romservice WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) parkering for busser aircondition
By: Budapest

Mohacsi Guesthouse

Bygning Mohácsi Panzió Budapest befinner seg i et populært område, ved foten av Rózsadomb (Rosefjellet). Pensjonatet har komfortable rom med panoramautsikt, buffet frokost og garasje. Det er ikke langt til Slottet, Margit sziget (Margrete øya) og Lukács badet. Det er også enkelt og greit å komme til mange andre steder i byen. Buslinje 11 som går til metrolinje 2, stopper rett foran pensjonatet 2.9 km (1.8 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 11 vurderinger
7.55 / 10 7.55
Øvrig informasjon om hotellet: Mohacsi Guesthouse
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (tillegg) WiFi trådløst internett på rommet (gratis) aircondition, aircondition
By: Budapest

Buda Hill Residences

Buda Hill Residences - Budapest Buda Hill Residences byr på romslige appartementer og elegante omgivelser i et elegant boligområde av Budapest, på Buda-siden i nabolaget til flere ambassader. Det er utmerket forbindelse med de fleste steder i byen fra Moszkva-tér (Moskva plassen), som ligger i nærheten og hvor det finnes metro og mange trikke- og busslinjer. Det er heller ikke langt til en rekke historiske severdigheter og underholdningstilbud. 2.5 km (1.5 mi) fra sentrum.
 
Øvrig informasjon om hotellet: Buda Hill Residences
avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere tilgang til internett, internett (gratis) WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis)
Hoteller i Budapest | Rimelig overnatting i Budapest | 3-stjerners hoteller i Budapest | 4-stjerners hoteller i Budapest | 5-stjerners hoteller i Budapest | Hotel Gellert Budapest
Hoteller med smiley-tegnet er med i vårt program for "Fremragende hoteller". De har et bredt utvalg av tjenester, en fremragende service og kvalitet i kombinasjon med gunstige priser. På grunnlag av de positive tilbakemeldinger vi har fått fra tidligere gjester, kan vi trygt anbefale disse utmerkede hotellene for alle som besoker våre nettsider.
KartLukk kart