Hoteller i Budapest

::

Pensjonater, appartementer, appartementshoteller i Budapest

Ønsker du å overnatte på mindre steder med en familiær atmosfære, velg blant våre pensjonater. Vil du basere deg på selvbetjening, se på våre appartementer. For dem som oppholder seg i lengre tidsrom i Budapest, anbefaler vi våre appartementshoteller, hvor man i tillegg til romslig plass også nyter godt av service som er vanlig på et hotell.

Overnatting i Budapest? Budapest Hotel Start.
Videopptak av hotellet | Hotellbestilling | Gruppebestilling | Turistguide - Budapest
| Hoteli Budimpešta | Hoteluri Budapesta | Hotell | Unterkunft | Budapest alberghi | English 
Hotely | Hotell Budapest | Budapeszt Hotele | Hoteles | Hotels in Boedapest | Szállodák | Hôtels 
8 gode grunner til å velge oss

Pensjonater, appartementer, appartementshoteller i Budapest

  • Vi har 10 års erfaring i hotellbransjen. Vi har brukt all vår kunnskap og erfaring for å velge de beste hoteller i Budapest i samtlige kategorier.
  • Vårt bestillingssystem er helt GRATIS.
  • Bestillingen av rom er enkel, rask og sikker.
  • Du får øyeblikkelig bekreftelse av din bestilling.
  • Det er enkelt å sammenligne prisene til hotellene i Budapest på våre oversikter. Dette betyr at du kan velge hotellet med best pris/verdi.
  • Ditt kredittkort blir ikke belastet forskuddsvis.
  • Du kan bestille rom ved de fleste av våre hoteller i Budapest uten kredittkortgaranti
  • Din bestilling er gratis, den kan endres og avbestilles omkostningsfritt.
Se etter smiley!

Bredt spekter av tjenester, fremragende kvalitet, de gunstigste priser - i følge tilbakemeldinger fra våre gjester.

By: Budapest

Hotel Charles Trestjerners hotell

Hotel Charles, Budapest, Deluxe rom Hotel Charles har en ideell beliggenhet på Buda-siden. Det er kort vei til byens sentrum, forretningsområder, severdigheter og innkjøpssentra. Til Gellért-fjellet er det kun en kort spasertur og det er heller ikke langt til Slottsområdet. Det er utmerket forbindelse med offentlig kommunikasjon til de viktigste av byens severdigheter. Busstoppen er rett utenfor hotellbygningen, og det er kun to stoppesteder til den kjente gågaten Váci utca og hovedstadens hjerte. 1.9 km (1.2 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 59 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 65 Euro / rom.
Resultat av 1394 vurderinger
8.39 / 10 8.39
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Charles
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere konferanserom kjæledyr er tillatt tilgang til internett, internett (gratis) valutaveksling restaurant / kafé barnepass WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) Video
By: Budapest

Agape Guesthouse Budapest

Agape Apartmenthouse, Bygning Agape Apartmenthouse Budapest tilbyr rom og appartementer i byens sentrum til rimelige priser. Det finnes et utall severdigheter, restauranter, forretninger og underholdningstilbud i umiddelbar nærhet. Dent berømte New York palasset ligger eksempelvis bare 50 meter unna. 1.4 km (0.9 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 37.4 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 37.4 Euro / rom.
Resultat av 4 vurderinger
7.84 / 10 7.84
Øvrig informasjon om hotellet: Agape Guesthouse Budapest
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere tilgang til internett, internett (gratis) WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) Video
By: Budapest

All-4U Apartments Appartement

All-4U Apartments, Bygning All-4U Apartments ligger i hjertet av Budapest i en nylig oppført elegant bygning. Et stort antall restauranter, gallerier, underholdningstilbud (kino, barer m.m.) ligger i samme område. 0.8 km (0.5 mi) fra sentrum.
 
Øvrig informasjon om hotellet: All-4U Apartments
avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere tilgang til internett, internett (gratis) WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis)
By: Budapest

Villa Korall

Villa Korall - Budapest Pensjonatet Villa Korall Bed and Breakfast ligger i det s.k. grønne beltet, i et rolig strøk, 10 minutter fra byens sentrum. Det er lett å nå oss enten man bruker bil eller offentlig kommunikasjon. 4.8 km (3 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 22 vurderinger
8.9 / 10 8.9
Øvrig informasjon om hotellet: Villa Korall
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) valutaveksling romservice WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) Video
By: Budapest

Judit Apartments Budapest

Judit Apartment House, Budapest, Indre hage Judit Apartment House ligger i den nordlige delen av byens sentrum på Pest-siden. Det er kun en kort spasertur til Donau-bredden og mange av byens severdigheter. Det er lett å komme til andre steder i byen så vel med bil som med offentlig kommunikasjon. 2.2 km (1.4 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 29 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 35 Euro / rom.
Resultat av 13 vurderinger
7.73 / 10 7.73
Øvrig informasjon om hotellet: Judit Apartments Budapest
parkering rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt WiFi trådløst internett på rommet (gratis) Internettilgang over fast linje på rommer (gratis), internett (gratis) aircondition
By: Budapest

Dominik Pension

Inngang - Dominik Pension Dominik Panzio er et utmerket overnattingssted, 5 minutter fra byens sentrum, i nærheten av Varosliget (Byparken) og Stadionok (Stadioner) i et rolig og hyggelig område. Den utmerkede beliggenheten, den vennlige atmosfæren og de lave prisene gjør at pensjonatet er et populært alternativ blant turister. Rommene har felles bad på gangen - tre bad i hver etasje. 3.4 km (2.1 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 16 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 19 Euro / rom.
Resultat av 273 vurderinger
7.5 / 10 7.5
Øvrig informasjon om hotellet: Dominik Pension
rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis) valutaveksling WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis)
By: Budapest

Leslie Apartments

Twin rom - Leslie Apartments Leslie Apartments Budapest ligger i den nordlige delen av sentrum, i nærheten av Donau-bredden, Margit sziget (Margrete øya) og Nyugati Pályaudvar (Vestbanestasjonen), ikke langt fra en rekke rekreasjons- og underholdningstilbud. Appartementene har aircondition, og det er parkeringsmulighet på en avlåst parkeringsplass. 2.2 km (1.4 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 33 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 35 Euro / rom.
Resultat av 51 vurderinger
7.55 / 10 7.55
Øvrig informasjon om hotellet: Leslie Apartments
parkering rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), Internettilgang over fast linje på rommer (gratis), internett (gratis) romservice WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett på rommet (avgift), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition
By: Budapest

Alfred Pension

Alfred Pension, Budapest, Inngang Alfréd Penzió Budapest ligger på Csillaghegy 10 km fra sentrum i et område med store friarealer. Det er lett å finne oss enten man kjører bil eller bruker offentlig kommunikasjon. Vi er et pensjonat med 20 rom og en familiær atmosfære. Bydelens beste badestrand er vår nære nabo, og det er kun noen få minutters spasertur til elven Donau. 8.3 km (5.2 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 28 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 41 Euro / rom.
Resultat av 18 vurderinger
8.11 / 10 8.11
Øvrig informasjon om hotellet: Alfred Pension
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere konferanserom tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) valutaveksling restaurant / kafé badstue WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis)
By: Budapest

Hotel Happy

Hotel Happy - Budapest Hotel Happy er et trestjerners appartementshotell som ble åpnet i 2003. Det har 20 appartementer av ulik størrelse som er egnet både for feriereisende, mindre grupper og forretningsreisende. Vårt appartementshotell som har en utmerket beliggenhet, forener fordelene ved et konvensjonelt hotell og et moderne appartement på en god måte. 5.2 km (3.2 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 35 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 49 Euro / rom.
Resultat av 13 vurderinger
7.38 / 10 7.38
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Happy
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt tilgang til internett, internett (gratis) restaurant / kafé WiFi trådløst internett på rommet (gratis) aircondition
By: Budapest

Hotel Helios Pension

Hotel Helios Pension, Bygning - Budapest Hotel Helios ligger i det s.k. "grønne beltet" i Budapest i et elegant område med direkte bussforbindelse til sentrum (gågaten Vaci utca). 5.6 km (3.5 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 30 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 40 Euro / rom.
Resultat av 55 vurderinger
8.49 / 10 8.49
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Helios Pension
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere konferanserom kjæledyr er tillatt tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), Internettilgang over fast linje på rommer (gratis), internett (tillegg), internett (gratis) valutaveksling restaurant / kafé romservice barnepass WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition
By: Budapest

Bed-Breakfast Hotel Budapest

Utendrs bilde Det stemningsfulle Bed-Breakfast Hotel ligger i et behaglig grøntområde nord for sentrum av Budapest. Alle som, uten å bruke for mye på overnatting, har tenkt å tilbringe noen solfylte dager i Budapest for å oppdage byen og områdene rundt, vil trives hos oss. 7.4 km (4.6 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 35 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 35 Euro / rom.
Resultat av 381 vurderinger
7.95 / 10 7.95
Øvrig informasjon om hotellet: Bed-Breakfast Hotel Budapest
parkering rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis)
By: Budapest

Central Hotel 21 Trestjerners hotell

Central Hotel 21, Budapest, Rom med dobbelseng Hotel Central 21 ligger i sentrum av Budapest, i den sørøstlig delen av Pest, i like nærheten av József körút (Josef ringen). Hotellet har komfortable rom, døgnåpen resepsjon og usedvanlig god offentlig kommunikasjon. 1.4 km (0.8 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 43 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 46 Euro / rom.
Resultat av 27 vurderinger
8.36 / 10 8.36
Øvrig informasjon om hotellet: Central Hotel 21
rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) valutaveksling WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis)
By: Budapest

Central Green Hotel

Central Green Hotel, Budapest, Inngang Central Green Hotel ligger i sentrum av Budapest i en stille gate som går fra Andrassy ut, mellom Kodaly Korond og Lovolde ter, omtrent 100 meter fra T-banen (Gul linje). 2 km (1.2 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 79 vurderinger
7.75 / 10 7.75
Øvrig informasjon om hotellet: Central Green Hotel
rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis)
By: Budapest

Adler Apartments Budapest

Adler Apartments - indre hage Adler Apartments ligger i et nyoppført appartementshus i bydel 7 i sentrum av Budapest. Beliggenheten er ideell. Severdigheter som Nasjonalmuseet, St. Stefans Domkirke (Szent István Bazilika), Operaen, Synagogen i Dohány gaten samt gågaten Váci utca, med sine mange forretninger, ligger like i nærheten. Det finnes et utall kafeer, restauranter, puber m.m. like ved. 1 km (0.6 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 23 vurderinger
8.84 / 10 8.84
Øvrig informasjon om hotellet: Adler Apartments Budapest
avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere tilgang til internett, Internettilgang over fast linje på rommer (gratis) valutaveksling WiFi trådløst internett på rommet (gratis)
By: Budapest

Club Guestrooms

Club Guestrooms - Budapest Club Guest Rooms ligger i hjertet av byen i et av de mest kjente og mest populære områder i Budapest, bare ett minutt fra gågaten Váci utca og 100 meter fra Ferenciek tere (metrostasjon). Rommene er bare få minutter fra noen av de viktigste severdighetene, forretningene, restaurantene, underholdningstilbudene. Samtlige rom har WIFI internett og kabel TV. I felleslokalene finnes det PC med internett tilknytning og kjøkken (bestikk, kjøleskap, mikrobølgeovn). Rommene har eget bad med inngang fra en felles gang. 0.3 km (0.2 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 38 vurderinger
8.5 / 10 8.5
Øvrig informasjon om hotellet: Club Guestrooms
rom for ikke-røykere tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition
By: Budapest

Hotel Villa Korda

Villa Korda - Budapest Hotel Villa Korda ligger i grønne omgivelser nær grensen til et vernet område i Budapest. Det har godt utstyrte rom, parkeringsmuligheter, drinkbar, ren luft og en hage som gir gode muligheter for avslapping for hotellets gjester. 4.8 km (3 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 277 vurderinger
7.73 / 10 7.73
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Villa Korda
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt tilgang til internett, internett (gratis) romservice WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition
By: Budapest

Hotel Casa Latina Trestjerners hotell

Hotel Fabius Pension - Budapest Fabius Pensjonat ligger i et nydelig område på Buda-siden i nærheten av det historiske Slottsområdet. Det er ikke langt til metrostasjonen på Széll Kálmán ter og det er derfor enkelt å komme til oss. Pensjonatet er nylig åpnet. Vi har en vennlig atmosfære, med hyggelige rom og trygg, avlåst parkering. 4 km (2.5 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 36 vurderinger
7.37 / 10 7.37
Øvrig informasjon om hotellet: Hotel Casa Latina
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), Internettilgang over fast linje på rommer (gratis), internett (gratis) romservice WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition, aircondition
By: Budapest

Villa Hotel Kristal Trestjerners hotell

Villa Hotel Kristal - bilde Villa Hotel Kristal ligger i nærheten av Gellért fjellet, fjernt fra byens larm og støy i en stille gate. Rommene har aircondition, flott utsikt, stor frokostsal som også kan brukes til ulike arrangementer, bar, velpleid hage og muligheter for trygg parkering. 2.3 km (1.4 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 44 vurderinger
7.9 / 10 7.9
Øvrig informasjon om hotellet: Villa Hotel Kristal
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere konferanserom kjæledyr er tillatt tilgang til internett, internett (gratis) valutaveksling WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis) aircondition, aircondition
By: Budapest

Mohacsi Guesthouse

Bygning Mohácsi Panzió Budapest befinner seg i et populært område, ved foten av Rózsadomb (Rosefjellet). Pensjonatet har komfortable rom med panoramautsikt, buffet frokost og garasje. Det er ikke langt til Slottet, Margit sziget (Margrete øya) og Lukács badet. Det er også enkelt og greit å komme til mange andre steder i byen. Buslinje 11 som går til metrolinje 2, stopper rett foran pensjonatet 2.9 km (1.8 mi) fra sentrum.
 
Resultat av 11 vurderinger
7.55 / 10 7.55
Øvrig informasjon om hotellet: Mohacsi Guesthouse
parkering, avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere kjæledyr er tillatt tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (tillegg) WiFi trådløst internett på rommet (gratis) aircondition, aircondition
By: Budapest

Evergreen Budapest

Evergreen Bed & Breakfast - Budapest Evergreen Bed & Breakfast ligger i annen etasje i en eldre bolighus i sentrum av Budapest. Atmosfæren er vennlig og innredningen komfortabel og moderne. 1.8 km (1.1 mi) fra sentrum.
Enkeltrom pr. natt fra 41 Euro / rom.
Dobbeltrom pr. natt fra 44 Euro / rom.
Resultat av 10 vurderinger
9.19 / 10 9.19
Øvrig informasjon om hotellet: Evergreen Budapest
rom for ikke-røykere tilgang til internett, Tilgang til internett på hotellets PC (gratis), internett (gratis) barnepass WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis)
By: Budapest

Buda Hill Residences

Buda Hill Residences - Budapest Buda Hill Residences byr på romslige appartementer og elegante omgivelser i et elegant boligområde av Budapest, på Buda-siden i nabolaget til flere ambassader. Det er utmerket forbindelse med de fleste steder i byen fra Moszkva-tér (Moskva plassen), som ligger i nærheten og hvor det finnes metro og mange trikke- og busslinjer. Det er heller ikke langt til en rekke historiske severdigheter og underholdningstilbud. 2.5 km (1.5 mi) fra sentrum.
 
Øvrig informasjon om hotellet: Buda Hill Residences
avlåst parkeringsplass rom for ikke-røykere tilgang til internett, internett (gratis) WiFi trådløst internett på rommet (gratis), WiFi trådløst internett i felles lokaler (gratis)
Hoteller i Budapest | Rimelig overnatting i Budapest | 3-stjerners hoteller i Budapest | 4-stjerners hoteller i Budapest | 5-stjerners hoteller i Budapest | Hotel Gellert Budapest
Hoteller med smiley-tegnet er med i vårt program for "Fremragende hoteller". De har et bredt utvalg av tjenester, en fremragende service og kvalitet i kombinasjon med gunstige priser. På grunnlag av de positive tilbakemeldinger vi har fått fra tidligere gjester, kan vi trygt anbefale disse utmerkede hotellene for alle som besoker våre nettsider.
KartLukk kart